Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 54g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Sipuli 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Pekoni rasvainen 13g48kcal1.5g0g4.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa13g39kcal3g0g3g0g
Voi 8.6g62kcal0.1g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g359kcal13.2g3.8g32.4g1.2g
Valittu annoskoko113g180kcal6.6g1.9g16.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna56g90kcal3.3g1g8.1g0.3g
Arvot/100g100g159kcal5.9g1.7g14.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425