Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 571g103kcal3.2g14.3g2.3g4g
Sipuli 137g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Kananmuna kuoreton 126g179kcal15.7g0.4g12.9g0g
Pekoni rasvainen 137g516kcal16.5g0g50.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa137g411kcal31.5g0g31.5g0g
Voi 91g663kcal1.1g0.4g74.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g3828kcal139.4g43.4g344g12.6g
Valittu annoskoko1200g1914kcal69.7g21.7g172g6.3g
Annoskoko puolitettuna600g957kcal34.9g10.9g86g3.2g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425