Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 643g116kcal3.6g16.1g2.6g4.5g
Sipuli 154g47kcal1.9g7.4g0.3g2.6g
Kananmuna kuoreton 141g202kcal17.7g0.4g14.5g0g
Pekoni rasvainen 154g580kcal18.5g0g57.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa154g463kcal35.5g0g35.5g0g
Voi 103g746kcal1.2g0.4g83.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g4307kcal156.8g48.6g387.2g14.2g
Valittu annoskoko1350g2154kcal78.4g24.3g193.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna675g1077kcal39.2g12.2g96.8g3.6g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425