Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 714g129kcal4g17.9g2.9g5g
Sipuli 171g52kcal2.1g8.2g0.3g2.9g
Kananmuna kuoreton 157g224kcal19.6g0.5g16.1g0g
Pekoni rasvainen 171g645kcal20.6g0g63.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa171g514kcal39.4g0g39.4g0g
Voi 114g829kcal1.4g0.5g92.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g4786kcal174.2g54.2g430g15.8g
Valittu annoskoko1500g2393kcal87.1g27.1g215g7.9g
Annoskoko puolitettuna750g1196kcal43.6g13.6g107.5g4g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425