Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 80g15kcal0.5g2g0.3g0.6g
Sipuli 19g5.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Pekoni rasvainen 19g73kcal2.3g0g7.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa19g58kcal4.4g0g4.4g0g
Voi 13g93kcal0.2g0.1g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g538kcal19.6g6.2g48.2g1.8g
Valittu annoskoko169g269kcal9.8g3.1g24.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna85g135kcal4.9g1.6g12.1g0.5g
Arvot/100g100g159kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425