Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 857g155kcal4.8g21.4g3.4g6g
Sipuli 206g62kcal2.6g9.9g0.4g3.5g
Kananmuna kuoreton 189g269kcal23.6g0.6g19.3g0g
Pekoni rasvainen 206g773kcal24.7g0g76.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa206g617kcal47.3g0g47.3g0g
Voi 137g995kcal1.6g0.5g111.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g5742kcal209.2g64.8g516g19g
Valittu annoskoko1800g2871kcal104.6g32.4g258g9.5g
Annoskoko puolitettuna900g1436kcal52.3g16.2g129g4.8g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425