Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 89g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Sipuli 21g6.5kcal0.3g1g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Pekoni rasvainen 21g81kcal2.6g0g7.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa21g64kcal4.9g0g4.9g0g
Voi 14g104kcal0.2g0.1g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g598kcal22g6.8g53.6g2g
Valittu annoskoko187g299kcal11g3.4g26.8g1g
Annoskoko puolitettuna94g150kcal5.5g1.7g13.4g0.5g
Arvot/100g100g160kcal5.9g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425