Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Pekoni rasvainen 240g902kcal28.8g0g88.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa240g720kcal55.2g0g55.2g0g
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g6700kcal244g75.6g602.2g22.2g
Valittu annoskoko2100g3350kcal122g37.8g301.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna1050g1675kcal61g18.9g150.6g5.6g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425