Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 143g26kcal0.8g3.6g0.6g1g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 31g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Pekoni rasvainen 34g129kcal4.1g0g12.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa34g103kcal7.9g0g7.9g0g
Voi 23g166kcal0.3g0.1g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g957kcal34.8g10.8g86.2g3.2g
Valittu annoskoko300g479kcal17.4g5.4g43.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna150g239kcal8.7g2.7g21.6g0.8g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425