Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 161g29kcal0.9g4g0.6g1.1g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Pekoni rasvainen 39g145kcal4.6g0g14.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa39g116kcal8.9g0g8.9g0g
Voi 26g187kcal0.3g0.1g20.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g1077kcal39.2g12.2g96.8g3.6g
Valittu annoskoko338g538kcal19.6g6.1g48.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna169g269kcal9.8g3.1g24.2g0.9g
Arvot/100g100g159kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425