Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Pekoni rasvainen 4.3g16kcal0.5g0g1.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.3g13kcal1g0g1g0g
Voi 2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g120kcal4.4g1.2g10.8g0.4g
Valittu annoskoko38g60kcal2.2g0.6g5.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g30kcal1.1g0.3g2.7g0.1g
Arvot/100g100g159kcal5.9g1.6g14.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425