Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Pekoni rasvainen 480g1805kcal57.6g0g177.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa480g1440kcal110.4g0g110.4g0g
Voi 320g2321kcal3.8g1.3g260.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g13400kcal488g151.2g1204.6g44.4g
Valittu annoskoko4200g6700kcal244g75.6g602.3g22.2g
Annoskoko puolitettuna2100g3350kcal122g37.8g301.2g11.1g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425