Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Sipuli 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 5.9g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Pekoni rasvainen 6.4g24kcal0.8g0g2.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa6.4g19kcal1.5g0g1.5g0g
Voi 4.3g31kcal0.1g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g179kcal6.8g2g16.2g0.6g
Valittu annoskoko56g90kcal3.4g1g8.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g45kcal1.7g0.5g4.1g0.2g
Arvot/100g100g160kcal6g1.8g14.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425