Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Pekoni rasvainen 7.5g28kcal0.9g0g2.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7.5g23kcal1.7g0g1.7g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g209kcal7.8g2.4g18.8g0.6g
Valittu annoskoko66g105kcal3.9g1.2g9.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g52kcal2g0.6g4.7g0.2g
Arvot/100g100g159kcal5.9g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425