Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 36g6.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 7.9g11kcal1g0g0.8g0g
Pekoni rasvainen 8.6g32kcal1g0g3.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8.6g26kcal2g0g2g0g
Voi 5.7g42kcal0.1g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g239kcal8.8g2.6g21.4g0.8g
Valittu annoskoko75g120kcal4.4g1.3g10.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g60kcal2.2g0.7g5.4g0.2g
Arvot/100g100g159kcal5.9g1.7g14.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425