Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 429g77kcal2.4g10.7g1.7g3g
Sipuli 103g31kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Kananmuna kuoreton 94g135kcal11.8g0.3g9.7g0g
Pekoni rasvainen 103g387kcal12.3g0g38.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa103g309kcal23.7g0g23.7g0g
Voi 69g497kcal0.8g0.3g55.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g2871kcal104.6g32.4g258.2g9.4g
Valittu annoskoko900g1436kcal52.3g16.2g129.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna450g718kcal26.2g8.1g64.6g2.4g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425