Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.1kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Pekoni rasvainen 11g40kcal1.3g0g4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa11g32kcal2.5g0g2.5g0g
Voi 7.1g52kcal0.1g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g299kcal11g3.2g27g1g
Valittu annoskoko94g150kcal5.5g1.6g13.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g75kcal2.8g0.8g6.8g0.3g
Arvot/100g100g160kcal5.9g1.7g14.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425