Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 350g775kcal61.2g0g59.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g20g20kcal0.3g4.4g0.1g0.4g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g200g120kcal1.8g10.4g8g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino350g1225kcal45.5g234.5g8.8g21g
Lihaliemkuutio maggi extra10g28kcal0.9g1g2.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g8g71kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2546g4497kcal219.8g504.8g173.6g45.8g
Valittu annoskoko1273g2249kcal109.9g252.4g86.8g22.9g
Annoskoko puolitettuna637g1124kcal55g126.2g43.4g11.5g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339578