Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g174g477kcal50.3g0.2g29.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g149kcal4.4g30.4g0.5g1.5g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g80g275kcal9.8g53.8g0.6g6.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g56kcal3.8g0g4.4g0g
Sinappi 11g14kcal0.5g1.5g0.6g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 668g304kcal20g32.1g10g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Ketsuppi, euro shopper12g12kcal0.1g2.8g0.1g0.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa200g262kcal36.1g2.6g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2456g3391kcal250.4g247g148g16g
Valittu annoskoko1228g1695kcal125.2g123.5g74g8g
Annoskoko puolitettuna614g848kcal62.6g61.8g37g4g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10.1g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826