Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g217g597kcal62.9g0.2g36.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g38g0.7g1.9g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g100g344kcal12.2g67.2g0.8g7.7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Sinappi 13g18kcal0.6g1.9g0.8g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 835g381kcal25g40.1g12.5g0g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Ketsuppi, euro shopper15g15kcal0.2g3.5g0.1g0.2g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa250g328kcal45.1g3.3g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3070g4239kcal313.2g308.6g185.4g20g
Valittu annoskoko1535g2119kcal156.6g154.3g92.7g10g
Annoskoko puolitettuna768g1060kcal78.3g77.2g46.4g5g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10.1g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826