Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g260g716kcal75.5g0.3g44.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.6g0.8g2.3g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g120g412kcal14.7g80.7g1g9.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Sinappi 16g21kcal0.7g2.3g1g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1002g457kcal30g48.1g15g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Ketsuppi, euro shopper18g18kcal0.2g4.1g0.1g0.2g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa301g394kcal54.1g3.9g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3684g5086kcal375.8g370.2g222.4g24.2g
Valittu annoskoko1842g2543kcal187.9g185.1g111.2g12.1g
Annoskoko puolitettuna921g1272kcal94g92.6g55.6g6.1g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826