Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g347g955kcal100.7g0.3g59g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g298kcal8.8g60.8g1g3g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g160g550kcal19.6g107.5g1.3g12.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g40g112kcal7.6g0g8.8g0g
Sinappi 21g28kcal0.9g3g1.3g0.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1336g609kcal40.1g64.1g20g0g
Voi 40g291kcal0.5g0.2g32.6g0g
Ketsuppi, euro shopper24g24kcal0.2g5.5g0.1g0.3g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa401g525kcal72.1g5.2g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4912g6782kcal501g493.2g296.2g32g
Valittu annoskoko2456g3391kcal250.5g246.6g148.1g16g
Annoskoko puolitettuna1228g1696kcal125.3g123.3g74.1g8g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826