Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g43g119kcal12.6g0g7.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g20g69kcal2.4g13.4g0.2g1.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5g14kcal1g0g1.1g0g
Sinappi 2.7g3.5kcal0.1g0.4g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 167g76kcal5g8g2.5g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Ketsuppi, euro shopper3g3kcal0g0.7g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa50g66kcal9g0.7g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana614g848kcal62.6g61.6g37.2g3.8g
Valittu annoskoko307g424kcal31.3g30.8g18.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna154g212kcal15.7g15.4g9.3g1g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826