Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g520g1430kcal150.8g0.5g88.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g240g823kcal29.3g161g1.9g18.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Sinappi 32g42kcal1.4g4.5g1.9g0.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2000g912kcal60g96g30g0g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Ketsuppi, euro shopper36g36kcal0.4g8.3g0.2g0.4g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa600g786kcal108g7.8g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7356g10156kcal750.4g738.6g444g48g
Valittu annoskoko3678g5078kcal375.2g369.3g222g24g
Annoskoko puolitettuna1839g2539kcal187.6g184.7g111g12g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826