Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g87g239kcal25.2g0.1g14.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.2g0.3g0.8g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g40g137kcal4.9g26.9g0.3g3.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g28kcal1.9g0g2.2g0g
Sinappi 5.3g7kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 334g152kcal10g16g5g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Ketsuppi, euro shopper6g6kcal0.1g1.4g0g0.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa100g131kcal18g1.3g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1228g1695kcal125.2g123.4g74g8.2g
Valittu annoskoko614g848kcal62.6g61.7g37g4.1g
Annoskoko puolitettuna307g424kcal31.3g30.9g18.5g2.1g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826