Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g130g358kcal37.8g0.1g22.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g60g206kcal7.3g40.3g0.5g4.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g15g42kcal2.9g0g3.3g0g
Sinappi 8g11kcal0.4g1.1g0.5g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 501g228kcal15g24g7.5g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Ketsuppi, euro shopper9g9kcal0.1g2.1g0g0.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa150g197kcal27g2g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1842g2543kcal188g185g111g11.8g
Valittu annoskoko921g1272kcal94g92.5g55.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna461g636kcal47g46.3g27.8g3g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826