Paella kaalilla

Suikaloi kaali esim.

juustohöylällä, pilko sipuli.

Kuumenna pannu, sulata voi ja lisää öljy.

ruskista sipulia, lisää kaali ja kurkuma mauste, sekoita kauniin väriseksi ja ruskista, vähennä lämpöä ja anna kaalin hautua pehmeäksi, puhdista sillä aikaa broileri ja pilko se paloiksi.

Pilko herkkusienet ja paprika.

Lisää kaalin pehmennettyä tarpeeksi broilerin palat, paprika ja sienet pannuun.

Sitten pakastehernepussi, oliivit ja mausteet.

Viimeiseksi katkaravut ja simpukat, etteivät muutu sitkeiksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 799g222kcal9.5g32.5g1.6g16.8g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Broileri, grillattu, kokonainen1066g2089kcal264.3g0g115.1g0g
Kurkuma, annos 2g2.7g1.3kcal0g0g0.1g0g
Paprika keskiarvo 227g65kcal2.1g9.7g0.9g4.3g
Herne 266g184kcal13.5g24.9g1.1g8.3g
Katkarapu 400g273kcal57.7g0g4.4g0g
Simpukoita vedessä (rainbow)200g200kcal34g3.4g5.6g0g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper27g29kcal0.4g0.5g2.9g1.2g
Herkkusieni 107g17kcal2.2g0.3g0.4g1.6g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g27g195kcal0.3g0.3g21.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g240kcal0g0g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6448g7073kcal769.8g150.2g360.2g66.8g
Valittu annoskoko3224g3537kcal384.9g75.1g180.1g33.4g
Annoskoko puolitettuna1612g1768kcal192.5g37.6g90.1g16.7g
Arvot/100g100g110kcal11.9g2.3g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339921