Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Kukkakaali 125g30kcal2.3g2.8g0.4g2.9g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g413g190kcal9.9g24.8g2.9g13.2g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g188g218kcal13.3g37.5g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow16g42kcal1.6g1.6g3.3g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g500g175kcal8g34.5g0.5g7g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g1633kcal89g253.6g18.8g58g
Valittu annoskoko1560g816kcal44.5g126.8g9.4g29g
Annoskoko puolitettuna780g408kcal22.3g63.4g4.7g14.5g
Arvot/100g100g52kcal2.9g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946