Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Kukkakaali 150g36kcal2.7g3.3g0.5g3.5g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g495g228kcal11.9g29.7g3.5g15.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g225g261kcal16g45g1.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g51kcal2g2g3.9g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g601g210kcal9.6g41.4g0.6g8.4g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g1959kcal106.8g304.4g22.6g69.6g
Valittu annoskoko1872g980kcal53.4g152.2g11.3g34.8g
Annoskoko puolitettuna936g490kcal26.7g76.1g5.7g17.4g
Arvot/100g100g52kcal2.9g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946