Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Kukkakaali 225g54kcal4.1g5g0.7g5.2g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g743g342kcal17.8g44.6g5.2g23.8g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g338g392kcal24g67.6g2.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow29g76kcal2.9g2.9g5.9g0.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g901g315kcal14.4g62.1g0.9g12.6g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g2939kcal160g456.8g33.8g104.2g
Valittu annoskoko2808g1469kcal80g228.4g16.9g52.1g
Annoskoko puolitettuna1404g735kcal40g114.2g8.5g26.1g
Arvot/100g100g52kcal2.8g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946