Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Kukkakaali 25g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g83g38kcal2g5g0.6g2.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g38g44kcal2.7g7.5g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.3g8.5kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g100g35kcal1.6g6.9g0.1g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g326kcal18.2g51g4g11.6g
Valittu annoskoko312g163kcal9.1g25.5g2g5.8g
Annoskoko puolitettuna156g82kcal4.6g12.8g1g2.9g
Arvot/100g100g52kcal2.9g8.2g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946