Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Kukkakaali 50g12kcal0.9g1.1g0.2g1.2g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g165g76kcal4g9.9g1.2g5.3g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g75g87kcal5.3g15g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.6g0.6g1.3g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g200g70kcal3.2g13.8g0.2g2.8g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1247g652kcal35.4g101.4g7.6g23.2g
Valittu annoskoko624g326kcal17.7g50.7g3.8g11.6g
Annoskoko puolitettuna312g163kcal8.9g25.4g1.9g5.8g
Arvot/100g100g52kcal2.8g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946