Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g405g1000kcal72.9g0g77g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 1120g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g10g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3190g2414kcal158g84g155.4g4.2g
Valittu annoskoko1595g1207kcal79g42g77.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna798g603kcal39.5g21g38.9g1.1g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961