Possurullat
Nuiji possunfileepihvit ohuiksi, mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.
Murustele kuivatut sienet (n. 7g kuivasieniä) turpoamaan ranskankermaan.
Kuullota öljyssä pieniksi pilkottuja sipuleita + chiliä sekä sinapinsiemeniä.
Lisää seos ranskankerman ja sienten joukkoon.
Jaa täyte tasaisesti pihveille, levitä.
Kääri pihvit rullalle ja kiinnitä coctailtikulla.
Paista nopeasti kuumalla pannulla rullia molemmin puolin, niin että pinta ruskistuu.
Paista rullat uunissa kypsiksi, n. 175c ja 25-30min.
Vinkki: Pilko öljyttyyn uunivuokaan kasviksia (esim.
porkkana, peruna, lanttu) ja paista niitä ensin 225 asteessa n. puoli tuntia.
Kun olet paistanut rullat pannulla, lisää ne uunivuokaan kasvisten päälle ja huuhtaise vielä pannu pienellä vesimäärällä, jonka kaadat kasvisten uunivuokaan.
Laske lämpö 175 asteeseen ja kypsennä loppuun.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa
Idunn