Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ohrasuurimopuuro

Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen.

Mittaa ainekset voideltuun uunivuokaan (1.5l).

Kypsennä uunin alimmalla ritilätasolla noin 3 tuntia.

Anna vetäytyä hetki.

Tarjoa maidon ja mehukeiton kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Lupuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväohrasuurimo (elovena) (Raisio), annos 100g160g576kcal17.6g105.6g3.2g17.6g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1400g638kcal42g67.2g21g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3130g2428kcal119.2g345.6g48.4g35.2g
Valittu annoskoko1565g1214kcal59.6g172.8g24.2g17.6g
Annoskoko puolitettuna783g607kcal29.8g86.4g12.1g8.8g
Arvot/100g100g78kcal3.8g11g1.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340192