Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkana herne indian style

1.cut carrots into small pieces and put
aside.

2. Unfreeze peas
3. put oil in pan
4. Put cumin, carrots and peas after a while.

5. cook on medium heat for 3 mins
6. put salt, curry powder, chilli or any herb as per the taste
7. slow down the flame and cover the pan with a tight lid for 5-7 mins.

8. mix well and check if carrots are cooked and become soft.

9. Indian style carrot peas vegetable is ready

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ritu19
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Herne 150g103kcal7.6g14g0.6g4.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g589kcal17.6g51.8g32g19.4g
Valittu annoskoko366g294kcal8.8g25.9g16g9.7g
Annoskoko puolitettuna183g147kcal4.4g13g8g4.9g
Arvot/100g100g80kcal2.4g7.1g4.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340348