Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g1000g3100kcal25g750g5g75g
Maito, Kevyt600g276kcal19.2g28.8g9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g50g242kcal12.3g16.7g14.4g14.2g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g300g225kcal15g36g1.5g210g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4840g8721kcal149.2g1711g152.4g618.4g
Valittu annoskoko2420g4361kcal74.6g855.5g76.2g309.2g
Annoskoko puolitettuna1210g2180kcal37.3g427.8g38.1g154.6g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.4g3.1g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340488