Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha400g720kcal72g0g48g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto82g230kcal15.6g0g18g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Chili paprika punainen4g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tomaattimurska (Euro shopper)500g150kcal5g20g2g1g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g55g198kcal15.4g1.1g14.9g0g
Ketsuppi, Pirkka30g32kcal0.3g7.5g0g0.4g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g20g44kcal1.2g5g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2436g2999kcal223g80.6g190.6g7g
Valittu annoskoko1218g1500kcal111.5g40.3g95.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna609g750kcal55.8g20.2g47.7g1.8g
Arvot/100g100g123kcal9.2g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716