Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Fetainen punajuurikeitto

Pilko esikeitetyt punajuuret ja kuori ja pilko perunat.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota sipulit.

Lisää punajuuret ja perunat ja anna niiden pehmitä hetken.

Lisää vesi, liemikuutiot ja viinietikka (tai sitruunamehu).

Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 20-30 minuuttia tai kunnes punajuuret ovat pehmeitä.

Mausta keitto ja lisää halutessasi joukkoon ranskankermaa n. 150 g.

Soseuta sauvasekoittimella.

Hienonna fetajuusto haarukalla ja sekoita joukkoon tai lisää fetapalat keittoon ennen soseuttamista.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g450g140kcal4.1g32.4g0.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)15g3kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g3g6.4kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Mustapippuri, annos 1g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g100g260kcal15g0.2g22g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3851g1661kcal49g134.6g105.4g10g
Valittu annoskoko1926g831kcal24.5g67.3g52.7g5g
Annoskoko puolitettuna963g415kcal12.3g33.7g26.4g2.5g
Arvot/100g100g43kcal1.3g3.5g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340850