Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Rucola tuore (Italia), annos 15g50g11kcal1.5g0.9g0.2g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g150g290kcal28.5g0.2g19.5g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g1228kcal69g31.2g90g8.2g
Valittu annoskoko567g614kcal34.5g15.6g45g4.1g
Annoskoko puolitettuna284g307kcal17.3g7.8g22.5g2.1g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.8g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967