Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Lanttu 60g17kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Ruokakerma Valio 5%250g150kcal3g7g12.5g0g
Oltermanni, perinteinen80g288kcal20g0g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g1615kcal64g171.2g74.2g29.4g
Valittu annoskoko1190g807kcal32g85.6g37.1g14.7g
Annoskoko puolitettuna595g404kcal16g42.8g18.6g7.4g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207