Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g300g654kcal54.9g0g48.9g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus140g490kcal19.6g0.7g44.8g0g
Herne kuivattu400g1128kcal71.6g194g4g40g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g4544kcal292.2g389.4g195.4g80g
Valittu annoskoko840g2272kcal146.1g194.7g97.7g40g
Annoskoko puolitettuna420g1136kcal73.1g97.4g48.9g20g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161