Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 460g873kcal124.8g0g41.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200g170kcal2g7g14g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.5g0.5g2.7g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2220g3179kcal325.2g105.4g157.8g11.8g
Valittu annoskoko1110g1589kcal162.6g52.7g78.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna555g795kcal81.3g26.4g39.5g3g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992