Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapiirakka (6lle)

Sekoita ½dl juoksevaa rasvaa, 3½dl vehnäjauhoja, ½dl kaurahiutaleita, 1½dl rasvatonta maitoa ja 2tl leivinjauhetta keskenään.

Laita taikina viileään.

Ruskista jauheliha (400g) ja mausta mielesi mukaan (esim.

ketsuppi, oregano, paprika...).

Painele taikina vuokaan ja täytä jauhelihalla.

Sekoita 2prk fraiche 5% ja 150g edam 23% raastetta keskenään ja levitä vuokaan jauhelihan päälle.

Paista 200asteessa n.45min.

Miituska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio fraiche 5%67g60kcal2.7g5.1g3.3g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g67g113kcal13.3g0g6.7g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)25g83kcal6.8g0g6g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g38g136kcal4.9g26.5g0.8g1.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl8.7g30kcal1.2g4.9g0.7g0.9g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton10g72kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1005kcal59.4g75.4g51g4.6g
Valittu annoskoko240g503kcal29.7g37.7g25.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna120g251kcal14.9g18.9g12.8g1.2g
Arvot/100g100g210kcal12.4g15.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34231