Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Keftedes

500 g lampaan- tai naudanjauhelihaa
2 rkl oliiviöljyä
2 kuutioitua sipulia
reilu desi korppujauhoja
1-2 rkl minttua
1½ dl punaviiniä
1 muna
suolaa
pippuria

Paistamiseen:
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl jauhoja
4 rkl viiniä

Kaada viini korppujauhojen päälle ja anna vetäytyä n. 10 min. Purista ylimääräinen neste pois.

Hauduta sipulia öljyssä, kunne se pehmenee.

Sekoita kaikki ainekset hyvin.

Muotoile taikinasta (pieniä) lihapullia, jauhota ne ja paista pannulla oliiviöljyssä.

Pirskottele paiston loppuvaiheessa vielä viiniä lihapullien päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Lilli91

Lilli91 sanoi...

Minttua kannattaa laittaa ihan rohkeasti, itse laitoin 1 rkl eikä maistunut kyllä yhtään.

keskiviikko 27.02.2013 klo 19:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Minttu, tuore (-), annos 1g1g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Punaviini 200g141kcal0.6g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 55g486kcal0g0g55g0g
Korppujauho 70g256kcal7.3g52.4g0.7g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2174g3707kcal226g125.4g224.4g14.4g
Valittu annoskoko1087g1854kcal113g62.7g112.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna544g927kcal56.5g31.4g56.1g3.6g
Arvot/100g100g171kcal10.4g5.8g10.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=342489