Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 125g907kcal1.5g0.5g101.6g0g
Tattarijauho, Myllynparas65g221kcal8.5g43.9g1.1g3.4g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 60g207kcal3.3g45.7g0.7g0.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g150g240kcal25.5g1.5g13.5g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio200g280kcal5.6g13g24g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 250g160kcal8g12.1g8.8g0g
Kaurajauho 55g206kcal8g31.4g4g5.5g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 120g86kcal3.6g5.8g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3190g5382kcal206.8g328.2g354.2g39.4g
Valittu annoskoko1595g2691kcal103.4g164.1g177.1g19.7g
Annoskoko puolitettuna798g1345kcal51.7g82.1g88.6g9.9g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=342712