Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell250g275kcal57.5g0g5.3g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g200g720kcal28.8g117.8g14g18.8g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g230g398kcal26.7g53.1g3.7g30.4g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)140g245kcal2.8g4.9g23.8g6.2g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g100g120kcal4g21g2g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g3516kcal239.6g393.6g97.6g116.8g
Valittu annoskoko920g1758kcal119.8g196.8g48.8g58.4g
Annoskoko puolitettuna460g879kcal59.9g98.4g24.4g29.2g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023