Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g400g160kcal6g18g8g10g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g1853kcal171.4g66.4g99g29.6g
Valittu annoskoko1260g927kcal85.7g33.2g49.5g14.8g
Annoskoko puolitettuna630g463kcal42.9g16.6g24.8g7.4g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262