Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha333g553kcal63.3g0g33.3g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kidneypapu, suolaliemessä160g176kcal12.5g28.8g0.8g12.8g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g140g109kcal7.1g16.1g1.7g7g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g333g83kcal4.3g14g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2024g1981kcal175.4g121.6g86.6g41g
Valittu annoskoko1012g990kcal87.7g60.8g43.3g20.5g
Annoskoko puolitettuna506g495kcal43.9g30.4g21.7g10.3g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502