Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha416g691kcal79.1g0g41.6g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kidneypapu, suolaliemessä200g220kcal15.6g36g1g16g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g175g136kcal8.9g20.1g2.1g8.7g
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g416g104kcal5.4g17.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2530g2476kcal219.2g152g107.8g51g
Valittu annoskoko1265g1238kcal109.6g76g53.9g25.5g
Annoskoko puolitettuna633g619kcal54.8g38g27g12.8g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502